Scheiding specialist in Amersfoort
Bel vrijblijvend: 033 - 799 92 43
Personen- en familierecht
familierecht

Familierecht in Amersfoort

‘Personen- en familierecht’ is de verzamelnaam voor alle zaken die betrekking hebben op individuele personen en de verhoudingen binnen een familie. Het personen- en familierecht is een breed rechtsgebied. Het omvat naast echtscheidingen, alimentatie en omgangsproblematiek ook zaken die betrekking hebben op onder andere het onder toezicht stellen van minderjarigen, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap en gezagskwesties. In de regio Amersfoort is ons advocatenkantoor uw specialist op het gebied van personen- en familierecht.

Expert in personen- en familierecht

Heeft u juridische hulp nodig bij een zaak die valt onder het personen- en familierecht? Uw advocaat uit Amersfoort kan u met raad en daad bijstaan. Wij kunnen u ondersteunen bij onder andere de volgende kwesties:

» Huwelijkse voorwaarden

» Samenlevingsovereenkomsten

» Erkenning

» Adoptie

» Gezag en omgang

» Naamswijziging

» Alimentatie

» Echtscheiding, boedelscheiding en pensioenverevening

Het personen- en familierecht behandelt zaken die betrekking hebben op de verhoudingen en relaties binnen een gezin of een familie. Vanzelfsprekend zijn dit vaak emotionele kwesties, waarin naast juridische hulp ook ondersteuning nodig zult hebben op het relationele vlak. Ook hiervoor bent u bij ons advocatenkantoor in Amersfoort aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van een stukje aandacht en betrokkenheid bij uw situatie. Onze advocaat beschikt over de juiste juridische kennis en houdt hiernaast ook de relationele kant van uw zaak goed in de gaten. Zo ontvangt u altijd de juiste begeleiding bij een scheiding in Amersfoort.

Bent u woonachtig in Amersfoort of omgeving en zoekt u het juiste advocatenkantoor voor uw zaak? Of wilt u meer weten over het personen- en familierecht? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. En wanneer u dat wilt, staat er altijd snel een advocaat klaar om u te helpen.

Menu