Scheiding specialist in Amersfoort
Bel vrijblijvend: 033 - 799 92 43
Mediation
Mediation

Mediation in Amersfoort

Bij een echtscheiding is het belangrijk dat de ex-partners het met elkaar eens worden over de afwikkeling. Bijvoorbeeld over wat er met het huis moet gebeuren, wie de voogdij krijgt en hoe schulden verdeeld worden. Vaak ontstaan hierdoor conflicten. Is dat ook bij u in de regio van Amersfoort het geval?

Een mediation biedt uitkomst. Door middel van een onafhankelijke bemiddelaar worden er knopen doorgehakt. Deze bemiddelaar is een expert op het gebied van echtscheidingen en weet precies waar juridische mogelijkheden of knelpunten liggen.

Voordelen van mediation

Bij mediation zijn geen verliezers. Een mediator zorgt ervoor dat beide partijen tevreden zijn. Als partners het eens worden kan de scheiding veel sneller afgewikkeld worden. Zo zit u beiden zo kort mogelijk in een vervelende scheidingsperiode.

Wilt u in Amersfoort ook een bemiddelaar inschakelen? Wij helpen u met professionele mediation. Onze onafhankelijke mediator staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Menu