Scheiding specialist in Amersfoort
Bel vrijblijvend: 033 - 799 92 43
Echtscheiding
Echtscheiding

Echtscheiding in Amersfoort

Ligt u in Amersfoort en omgeving in een scheiding? Onze advocaat helpt u bij uw echtscheidingsprocedure. Een scheiding is vaak een moeilijke periode voor beide partners. Er zijn vaak veel emoties. Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het afwikkelen van echtscheidingen. Laat uw juridische zorgen over uw scheiding aan ons over. Wij staan u juridisch bij in Amersfoort.

Een echtscheidingsprocedure

Het is belangrijk om samen met uw ex-partner beslissingen te nemen over uw huis, de voogdij over uw kinderen en de verdeling van goederen en schulden. Wij kunnen u daarmee helpen met mediation. Wij maken dan samen met u een financieel plan op. Gemaakte afspraken leggen we vast in een echtscheidingsconvenant. Met dit document vragen we officieel uw scheiding aan bij de rechtbank. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat de scheiding sneller rond is.

Is uw voormalige partner het niet met de scheiding eens? Dan dienen we samen met u een eenzijdig verzoekschrift tot echtscheiding in. In dat geval verlenen wij u juridische bijstand.

Wilt u van uw partner scheiden in de regio Amersfoort? Schakel dan een advocaat in. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en nemen al uw juridische zorgen uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel of vul ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar in Amersfoort!

Menu